START NU JOUW BEAUTYRITUEEL

Omdat Oriflame de dromen van mensen centraal stelt worden we keer op keer geïnspireerd om aantrekkelijke producten aan te bieden en een waardevolle ervaring voor de klant te creëren. We stellen ook jouw dromen centraal. Dat is de reden dat we zo’n breed assortiment aanbieden en elk jaar nieuwe producten blijven ontwikkelen. Zo kunnen we aan de verwachtingen van mensen van alle leeftijden voldoen en wensen uit laten komen. Producten bestellen bij Oriflame staat voor plezier en gemak.

Ben je gemotiveerd, heb je goede ideeën en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Oriflame hebben we een stimulerende en ondernemende werkomgeving die mensen in staat stelt om te groeien, zowel in persoonlijkheid als in professionaliteit. Welkom bij Oriflame!

Zo koop je je Oriflame producten

Via jouw contactpersoon (via mij dus)

Ik bestel ze voor jou en jij haalt ze bij mij op of ik stuur ze op (dan betaal je de porto extra). Neem hier contact op.

Zelf bestellen met een eigen account

Zonder enige bestelverplichting heb jij je eigen inloggegevens en bestel je waar en wanneer het jou uitkomt. Je krijgt extra korting (ook over de aanbiedingsprijzen) en het pakketje wordt met een paar dagen bij jou thuis afgeleverd. Hoe groter jouw bestelling is hoe meer korting je krijgt.  Vertel familie/ vriendinnen/ collega’s enz over de producten, vertel jouw eigen ervaringen. Misschien gaan ze ook een bestelling doen. Zo loopt jouw kortingspercentage op.
Je kunt als nieuwe klant éénmalig gebruik maken van de actie Bestseller Deals. Maak hier je eigen account.

Make-up kopen online

Word klant en koop een Bestseller Deal

Gun jij jezelf of een ander Oriflame producten met hoge korting? Wordt dan klant en bestel eenmalig één van deze Bestseller Deals met hoge korting, incl. verzending.

De Classic Deal bevat:
De Tender Care, Wonderlash Mascara en de Bronzing Pearls (Matte Bronze).

Van €59,- voor slechts €29.70 incl. verzending. Bestelnummer 459729

De Premium Deal bevat:
De Tender Care, Wonderlash Mascara, Bronzing Pearls (Matte Bronze), Poeder Kwast, Eye Pencil Metallic, Eye Shadow Stick

Van €100,- voor slechts €54,75 incl. verzending. Bestelnummer 459731

De DeLuxe Deal bevat:
De Tender Care, Wonderlash Mascara , Bronzing Pearls (Matte Bronze), Poeder Kwast, Eye Pencil Metallic, EyeBrow Kit, 2 x Eye Shadow Stick, The One Waterpoof Eye Make-up Remover en een Beautycase!

Van €146,- voor slechts €66.75 incl. verzending. Bestelnummer: 459733

Elke 3 weken de gratis brochure

Elke 3 weken verschijnt er een nieuwe brochure die boordevol zit met nieuwe producten en de mooiste aanbiedingen. 3 weken die zo voorbij zijn waardoor de kans voorbij gaat om jouw favoriete product met korting aan te schaffen. Een gemiste kans!

Hoe weet je dan wanneer er weer een nieuwe brochure online staat?

Je bekijkt hier zelf regelmatig online de brochure. Grote kans dat je dat vergeet en dus toch jouw moment misloopt.

Je schrijft je hier in voor mijn nieuwsbrief. Deze komt 1-2 x per brochure via de mail.

Je meldt je hier aan als beautyklant, doet zelf online jouw bestelling waarover je nog extra korting krijgt. Wanneer je bij inschrijven alle drie de vinkjes aanzet blijf je via de mail op de hoogte van de laatste aanbiedingen.

Je meldt je aan voor mijn Whatsapp verzendlijst: 1-2 x per brochure verstuur ik een bericht. Stuur een bericht naar 06 2951 2664.

Je meldt je aan voor mijn groep op FB; Shine with Ninet Oriflame.

Je volgt mij op Facebook en/of Instagram.

Je ziet het, eigenlijk hoef je geen kans te missen. Er is altijd wel een manier om de laatste aanbiedingen tegen te komen. Kies wat het beste bij je past, afmelden kan altijd.

Mogelijkheden bij Oriflame

Gastvrouw zijn

Je nodigt een aantal gasten uit en ik kom naar jou toe voor een gezellige Oriflame avond/middag. Je maakt kans op een cadeau dat kan oplopen tot een waardebon van € 45,- die op dat moment ingewisseld wordt.

Beautyklant

Als je na een workshop of advies van mij jouw product(en) wil nabestellen kun je dat aan mij doorgeven. Je haalt ze op bij mij of ik verstuur tegen betaling van de porto.

Beautylid

Je krijgt jouw eigen inloggegevens en kunt zelf met extra korting bestellen waar en wanneer het jou uitkomt. Als je je aanmeldt (of als ik jou aanmeld) ben je aan mij gekoppeld en ben ik jouw contactpersoon. Je hebt geen enkele bestelverplichting.

Adviseuse/consulente

Na een training ga jij workshops en /of gezichtsbehandelingen geven. Ook online verkoop behoort tot de mogelijkheden.

Je kunt bij Oriflame werken zoals jij het wilt. Het is goed te combineren met een baan en/of gezin. Jij bepaalt hoeveel je werkt en dus hoeveel je verdient.

Menu