START NU JOUW BEAUTYRITUEEL

Omdat Oriflame de dromen van mensen centraal stelt worden we keer op keer geïnspireerd om aantrekkelijke producten aan te bieden en een waardevolle ervaring voor de klant te creëren. We stellen ook jouw dromen centraal. Dat is de reden dat we zo’n breed assortiment aanbieden en elk jaar nieuwe producten blijven ontwikkelen. Zo kunnen we aan de verwachtingen van mensen van alle leeftijden voldoen en wensen uit laten komen. Producten bestellen bij Oriflame staat voor plezier en gemak.

Ben je gemotiveerd, heb je goede ideeën en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Oriflame hebben we een stimulerende en ondernemende werkomgeving die mensen in staat stelt om te groeien, zowel in persoonlijkheid als in professionaliteit: word een Brand Partner van Oriflame en bepaal zelf hoe ver je wilt gaan.
Je krijgt jouw eigen Beauty Store, toegang tot online trainingen, business tools, korting op jouw aankopen en aantrekkelijke bonussen.
Welkom bij Oriflame!

Oriflame producten kopen

Via jouw contactpersoon (via mij dus)

Ik bestel ze voor jou en jij haalt ze bij mij op of ik stuur ze op (dan betaal je de porto extra). Neem hier contact op.

VIP customer worden en zelf bestellen

Zonder enige bestelverplichting heb jij je eigen inloggegevens en bestel je waar en wanneer het jou uitkomt. Een bestelling vanaf €45,- wordt gratis bij jou thuis afgeleverd en je spaart met jouw bestelling voor gratis producten.

Nieuwe VIP klanten kunnen eenmalig een keuze maken uit 3 sets om een totale 5-minuten make-up te bestellen: Classic-Premium of Deluxe set.

vip klant

Elke 3 weken de gratis brochure

Elke 3 weken verschijnt er een nieuwe brochure die boordevol zit met nieuwe producten en de mooiste aanbiedingen. 3 weken die zo voorbij zijn waardoor de kans voorbij gaat om jouw favoriete product met korting aan te schaffen. Een gemiste kans!

Er zijn vele manieren om toch op tijd op de hoogte te zijn van de nieuwste aanbiedingen:

Je bekijkt zelf regelmatig de online brochure. Grote kans dat je dat vergeet en dus toch jouw moment misloopt.

Je schrijft je in voor mijn nieuwsbrief. Deze ontvang je 1-2 x per brochure via de mail.

Je meldt je aan als VIP klant en je doet zelf online jouw bestelling of als Brand Partner om een inkomen te genereren

Je meldt je aan voor mijn Whatsapp verzendlijst: 1-2 x per brochure verstuur ik een bericht. Stuur een bericht naar 06 2951 2664.

Je meldt je aan voor mijn groep op FB; Shine with Ninet Oriflame.

Je volgt mij op Facebook en/of Instagram.

Je ziet het, eigenlijk hoef je geen kans te missen. Er is altijd wel een manier om de laatste aanbiedingen tegen te komen. Kies wat het beste bij je past, afmelden kan altijd.

Menu