START NU JOUW BEAUTYRITUEEL

Omdat Oriflame de dromen van mensen centraal stelt worden we keer op keer geïnspireerd om aantrekkelijke producten aan te bieden en een waardevolle ervaring voor de klant te creëren. We stellen ook jouw dromen centraal. Dat is de reden dat we zo’n breed assortiment aanbieden en elk jaar nieuwe producten blijven ontwikkelen. Zo kunnen we aan de verwachtingen van mensen van alle leeftijden voldoen en wensen uit laten komen. Producten bestellen bij Oriflame staat voor plezier en gemak.

Ben je gemotiveerd, heb je goede ideeën en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Oriflame hebben we een stimulerende en ondernemende werkomgeving die mensen in staat stelt om te groeien, zowel in persoonlijkheid als in professionaliteit.
Je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan. Welkom bij Oriflame!

Zo koop je jouw Oriflame producten

Via jouw contactpersoon (via mij dus)

Ik bestel ze voor jou en jij haalt ze bij mij op of ik stuur ze op (dan betaal je de porto extra). Neem hier contact op.

Word VIP customer en bestel zelf

Zonder enige bestelverplichting heb jij je eigen inloggegevens en bestel je waar en wanneer het jou uitkomt. Je krijgt extra korting (ook over de aanbiedingsprijzen) en het pakketje wordt met een paar dagen bij jou thuis afgeleverd. Hoe groter jouw bestelling is hoe meer korting je krijgt.  Vertel familie/ vriendinnen/ collega’s enz over de producten, vertel jouw eigen ervaringen zodat zij bij jou een bestelling gaan doen. Zo loopt jouw kortingspercentage op.
Maak hier je eigen account.

Make-up kopen online

Elke 3 weken de gratis brochure

Elke 3 weken verschijnt er een nieuwe brochure die boordevol zit met nieuwe producten en de mooiste aanbiedingen. 3 weken die zo voorbij zijn waardoor de kans voorbij gaat om jouw favoriete product met korting aan te schaffen. Een gemiste kans!

Er zijn vele manieren om toch op tijd op de hoogte te zijn van de nieuwste aanbiedingen:

Je bekijkt zelf regelmatig de online brochure. Grote kans dat je dat vergeet en dus toch jouw moment misloopt.

Je schrijft je in voor mijn nieuwsbrief. Deze ontvang je 1-2 x per brochure via de mail.

Je meldt je aan als VIP customer, doet zelf online jouw bestelling waarover je nog extra korting krijgt. Wanneer je bij inschrijven alle drie de vinkjes aanzet blijf je via de mail op de hoogte van de laatste aanbiedingen.

Je meldt je aan voor mijn Whatsapp verzendlijst: 1-2 x per brochure verstuur ik een bericht. Stuur een bericht naar 06 2951 2664.

Je meldt je aan voor mijn groep op FB; Shine with Ninet Oriflame.

Je volgt mij op Facebook en/of Instagram.

Je ziet het, eigenlijk hoef je geen kans te missen. Er is altijd wel een manier om de laatste aanbiedingen tegen te komen. Kies wat het beste bij je past, afmelden kan altijd.

Menu